DiscussionsŠarm22/09/2017 16:27
postavljeno od strane
memb152332
Imam stanoviti sexy šarm. Ali, ima taj jedan ALI!
A to je da djeluje uglavnom tamo gdje se zaposlim! Kažete, [b][/b][u][/u]ma nemoj!!! Ne, stvarno je tako! Sve je počelo još u jednoj inspekciji. Malo se zakvačio s jednom starijom kolegicom, ona mi prišla jakooo blizu. I krenula da će me istući!! Samo zato jer sam krivo upisao nešto u bazu podataka! Sekunde su mi se tad učinile kao vječnost....Ona, onako mala, dječačkog tijela, jedrih grudi, s parfemom Chanel Nbr.5..... [b]Kad ju je uhvatilo![/b] Ona na tren zastala, ja se već krenuo braniti. A odjednom, sva se rasnježila.....da sam ju poželio zagrliti.....onako, kao slađu kad želiš spriječiti da ti se otopi.... Nakon toga čarolija je uhvatila moju dosta stariju mentoricu....sve si mislih - [i][/i][b][/b]what the hell?! Kad me i ona krenula gledati zaljubljeno i očarano. I dakako šlag na kraju - moja mlada šefica. Ali s njom je bila malo drukčija priča. Što će reći, kad bi nam se pogledi susreli, odmah smo se razumjeli. Telepatski!! Ne pitajte kako je to moguće.... Pa onda bio na jednom razgovoru za job u agenciji za nekretnine. Tamo jedna mlađa šefica sva nekako tamna, ali senzualne prirode. Napetost među nama da se mogla rezati nožem. Ona sva onako kao arapska princeza ili pak dubina noći kad caruju ljubavnici i izmjenjuju se vrući zagrljaji. Po pogledu u oči, mogao sam pročitati - [b][/b]she wants me! I na kraju nedavno, u jednoj online trgovini. Ona plavih očiju, djetinjastog osmijeha, odlično skladnog tijela, malo većih grudi. Isprva se nismo najbolje složili. Poriječkali se oko gluposti. A onda ju uvatilo....Mene iznenadilo jer mi nije bila baš privlačna na prvu loptu....Pogledi u oči postali su sve duži....njezino "među nama" sve češće.....napetost koja je iskrila u zraku....njezin blagi osmijeh na moju pojavu. Totalna promjena u njenoj ličnosti! Od hladne i nepristupačne nazovi kučke do ljubazne i srdačne plavušice....WOW! Jbg, za malo više nije bilo mjesta. Ispalo, sponzoruša! [d1] |