Discussionspostavljeno od strane
admin_hr
Često čujemo da bi dva čoveka trebala biti zajedno, te da bi trebala imati približno iste godine. Čak je općenito mišljenje da bi muškarac trebao biti malo stariji od žene koja je uz njega, jer žene dozrijevaju nešto brže od muškaraca.
Međutim, postoji mnogo parova koji osporavaju ovaj mit, a neki od njih čak su iz svijeta Hollywooda. Pogledajmo neke od njih: Ryan Reynolds i Blake Lively. Ovaj prekrasan par ima 11 godina razlike, budući da je šarmantni Ryan već u 46. godini, dok je njegova seksi supruga još uvijek samo 35. Nisu samo stvorili divnu obitelj, već se smatraju i jednim od najomiljenijih parova u Hollywoodu. Leila George i Sean Penn. Poznati glumac bio je već oženjen dva puta prije nego što se oženio svojom trenutnom suprugom. To nije spriječilo Leilu da postane njegova žena, jer je Penn poznat, šarmantan i uspješan. Par se vjenčao u crkvi 2016. godine i i dalje pokazuju veliku ljubav jedno prema drugome. Vincent Cassel i Tina Kunakey. Osobno, od malih nogu nisam primijetio Cassela (ili bolje rečeno, zavidio mu), jer je uspio dotaknuti Moniku Bellucci na način na koji bih i ja želio. Sada, znajući da ima 49 godina i oženio se 30 godina mlađom ženom, volio bih mu pružiti ruku. Jesu li oni dvoje prikladni jedno za drugo? Ne mogu točno reći. Ono što znam je da bih i ja volio imati tako impresivnog partnera kad napunim 50 godina. Sam i Aaron Taylor-Johnson. U ovom slučaju imamo suprotan primjer: kad su se upoznali, Samu je bilo 18, a Aaronu 42 godine. Razine 24 godine nisu im bile prepreka, pa nisu ni nama. Alejandra Silva i Richard Gere. Ovdje imamo vjerojatno najekstremniji primjer. Upoznali su se kad je Gere imao 70 godina, a lijepa Alejandra samo 36. Znam, mislite da ga je pratila jer je bio poznat i bogat. Bez obzira na to, znamo da je mnogim ženama tajna - diviti se muškarcu koji je uz njih. I u ovom je slučaju to vjerojatno istina. |